L’Odisseu busca empreses que acullin joves en pràctiques

18 Abr 2017

El projecte Odisseu en què participa el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp al Priorat busca empreses i entitats interessades a acollir joves en pràctiques. Les pràctiques poden ser vinculades a la formació per a joves estudiants de cicles de formació professional i per a joves estudiants universitaris.

Una altra possibilitat és que les pràctiques estiguin vinculades a la inserció laboral mitjançant un conveni de pràctiques no laborals o mitjançant un contacte de pràctiques o d'altres tipus de modalitats contractuals.

Totes aquestes possibilitats, els centres de formació i les entitats que poden facilitar qualsevol d’aquests tipus de pràctiques es recullen en una fitxa anomenada “Contactes pràctiques al Priorat”, elaborada en el marc de l’Odisseu i que vol ser una eina útil per a associacions empresarials, ens de promoció econòmica, empreses interessades, tècnics de garantia juvenil, membres de la Taula de Concertació, agents ocupacionals, i altres ens que treballen per la inserció laboral de les persones joves.