La tercera jornada de cervesa artesanal se centra en les instal•lacions per a microcerveseries

24 Mai 2016

La tercera jornada de cervesa artesanal se centra en les instal•lacions per a microcerveseries

En el marc del Pla de Transferència Tecnològica, el Departament d'Agricultura de la Generalitat ha organtizat la tercera jornada de cervesa artesanal, que tindrà lloc el proper 7 de juny de 2016 a la seu de ConcaActiva, a Montblanc.

En aquesta 3a edició la jornada abordarà el tema de les instal•lacions de les microcerveseries des de diferents àmbits que cal tenir presents en qualsevol projecte; la normativa, equipaments, emprenedoria.

També es tractarà un tema d’interès creixent, com són les visites a les cerveseries, també considerant- o com a part de les instal•lacions a contemplar en un projecte de cervesa artesanal, i preferiblement en un projecte de ruta turística, com el que s’està desenvolupant a les terres de Lleida.

La jornada s'iniciarà a les 9 hores i finalitzarà a les 13.15 h. Hi intervindran Oriol Urgell de BierPro; Miquel Nuñez i David Felipe de Magusa; Mikel Rius de Beer Events; Jordi Segarra de Cerveseria Matoll; David Garcia de Rústica Bufona; Sergi Torres de Segarreta; Xavier Baduell de Lanou, i Ramon Ollé de Cerveses La Gardènia.

La jornada és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament a través dels Serveis
Territorials del DARP a Tarragona (Tel. 977 250 450 o correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). Les peresones de contacte són José Gil o Maribel
Bolós.

També es poden fer les inscripcions a través del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt