banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa

10 Oct 2016

Aquest curs té l’objectiu de formar i familiaritzar instal·ladors i tècnics en els diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge així com els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i conèixer la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions.

 

Curs sobre instal·lació i manteniment de calderes de biomassa

 

En el marc del projecte de cooperació ENFOC en el que participa el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, el Consell Comarcal de l’Alt Camp acollirà el Curs en instal·lació i manteniment de calderes de biomassa, que tindrà lloc els dies 14 i 15 d’octubre.

L’objectiu del curs és de formar i familiaritzar instal·ladors i tècnics en els diferents tipus de calderes de biomassa, les seves particularitats i limitacions, el disseny de les sitges d’emmagatzematge, així com els estudis de viabilitat per valorar la seva rendibilitat econòmica i conèixer la normativa actual que afecta aquestes instal·lacions. Aquesta proposta formativa té, per tant, una vessant molt pràctica, ja que a més de la part normativa i d’introducció a la biomassa entra de ple en els aspectes tècnics d’una instal·lació de calderes de biomassa, incloent-hi la visita a una instal·lació.

 

La jornada és gratuïta però les persones interessades s’han d’inscriure prèviament emplenant aquest formulari electrònic.