banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

L’Odisseu busca empreses que acullin joves en pràctiques

18 Abr 2017

El projecte Odisseu en què participa el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp al Priorat busca empreses i entitats interessades a acollir joves en pràctiques. Les pràctiques poden ser vinculades a la formació per a joves estudiants de cicles de formació professional i per a joves estudiants universitaris.

Una altra possibilitat és que les pràctiques estiguin vinculades a la inserció laboral mitjançant un conveni de pràctiques no laborals o mitjançant un contacte de pràctiques o d'altres tipus de modalitats contractuals.

Totes aquestes possibilitats, els centres de formació i les entitats que poden facilitar qualsevol d’aquests tipus de pràctiques es recullen en una fitxa anomenada “Contactes pràctiques al Priorat”, elaborada en el marc de l’Odisseu i que vol ser una eina útil per a associacions empresarials, ens de promoció econòmica, empreses interessades, tècnics de garantia juvenil, membres de la Taula de Concertació, agents ocupacionals, i altres ens que treballen per la inserció laboral de les persones joves.