banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

La Cúpula Gustum arriba a les escoles de la zona leader de Camp

Durant aquesta setmana, diferents escoles de la nostra zona Leader acullen la Cúpula Gustum, uns estructura de visualització d'imatges a 360 graus que permet conèixer d'on provenen els aliments, la seva transformació i la seva importància en la nostra salut. Concretament, la Cúpula passa per l'escola Rocabruna de les Borges del Camp, Antoni Vilanova de Falset, Eugeni d'Ors de Valls, Cor de Roure de Santa Coloma de Queralt i les Muralles de Montblanc entre els dies 22 i 26 de gener de 2018.

La Cúpula de Gustum té un total de 14 càpsules d’aproximadament 5 minuts de duració cadascuna, més una càpsula d’introducció, on s’explica i es posa en situació als visitants. Cada cápsula fa referència a un tipus d'aliment, inclosa la mel, el vi i la cervesa artesana.

El contingut està preparat perquè cada centre o establiment on es projecti aquest material audiovisual pugui triar les càpsules que vulguin o necessitin visualitzar. La recomanació és fer entre 4 o 5 càpsules per sessió.

Gustum és un projecte de cooperació interterritorial coordinat per l’Associació Leader de Ponent i impulsat conjuntament pels altres 10 Grups d‘Acció Local de Catalunya, entre les quals es troba el Leader de Desenvolupament Rural del Camp.

Té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i la comercialització del producte agroalimentari local, artesà i de qualitat i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerç.