banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, present al BizBarcelona

Els propers 30 i 31 de maig és durà a terme a Fira Barcelona les jornades dedicades a l'emprenedoria i a com afrontar els seus reptes de futur: BizBarcelona. ARCA hi participa donant a conèixer les eines que els grups d'acció local ofereixen als emprenedors rurals de Catalunya, en el qual destaca el projecte de cooperació Start Up, coordinat a nivell de Catalunya pel Consorci Leader del Camp, el qual s'orienta especialment a donar suport al desenvolupament de les competències emprenedores de forma que permeti als projectes que s'han beneficiat d'una ajuda Leader mirar el demà amb una millor perspectiva i més bones possibilitats d'èxit.

L'oportunitat d'aquesta trobada es troba en entrar en contacte amb diferents agents del teixit econòmic i compartir experiències, coneixements, inquietuds i també propostes.

El diàleg entre el món urbà i el món rural també pot trobar un bon espai d'experimentació en el BizBarcelona, i el Consorci Leader hi vol aportar la seva experiència i el seu bagatge emprenedor.