banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Tècnics del Consorci Leader del Camp es formen en innovació per al medi rural

La innovació ha de ser un dels pilars per millorar les expectatives de futur del medi rural a Catalunya. Així es pot resumir la jornada d'avui als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) on hi han participat els tècnics del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.

Com a eines destacades s'hi poden sumar els Grups Operatius, entitats que identifiquen algun repte comú entre diferents socis i proposen mecanismes i mesures de correcció d'aquests, amb el suport, ajuda i assessorament del DARP. Alhora, també s'han presentat els premis PITA i RURALApps que volen premiar l'excel·lència en el desenvolupament de la innovació en el sector agroalimentari en particular i l'entorn rural en general.

Finalment, els tècnics d'ACCIÓ Tarragona també han donat a conèixer les possibilitats de suport a la innovació que des d'aquesta agència es poden trobar.

Des del Consorci s'ha explicat la seva tasca en el suport a l'emprenedoria i el compromís de permeabilitzar el territori amb aquestes propostes.