banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

El territori del Consorci Leader del Camp rep ajudes per millorar el seu teixit productiu

Recentment el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha informat als participants seleccionats durant la darrera convocatòria de l'accés al finançament Leader de la resolució dels seus projectes. Gairebé una trentena són finalment els qui han aconseguit entrar a dins del programa, amb la qual cosa podran rebre un ajut econòmic en termes d'inversió en algun dels conceptes que han proposat, tant de nova creació, com d'ampliació o reconversió dels seus espais productius.

Els projectes amb una vessant agroalimentària són els més presents, així com també els destinats a serveis i a les activitats turístiques i d'oci. També s'hi sumen les iniciatives públiques de millores en l'àmbit local.

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Programa de Desenvolupament Rural a Catalunya 2014 - 2020, la finalitat de la qual és concretar a través de programes de desenvolupament rural els amplis objectius a llarg termini que s'han establert per al nostre país durant aquest període.