banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Els Odisseus del Leader del Camp

29 Ago 2018

Són moltes les persones joves que aquest estiu estan realitzant les seves pràctiques de forma remunerada gràcies al projecte Odisseu, implementat en el nostre territori pel Consorci Leader del Camp. El projecte el va explicar dimarts 28 d'agost, a ràdio l'Espluga, el gerent del grup d'acció local, en Jordi Paris, en una entrevista durant la qual en va fer cinc cèntims a més de comentar la tasca que des de l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barbera es realitza en benefici de la cerca de feina i l'emprenedoria per a les persones joves.

També s'hi va destacar com n'és d'important la coordinació a diferents nivells administratius i d'organismes quan es treballen temes conjunts, en aquest cas el treball dels joves i les oportunitats que s'obren en els entorns rurals per aconseguir uns millors resultats i optimitzar els recursos públics.

Finalment, es va anunciar que el proper mes d'octubre, a Tarragona, es realitzarà una jornada de trobada entre empreses capdavanteres de l'entorn rural del Consorci amb joves de la zona metropolitana tarragonina amb l'objectiu que coneguin les oportunitats professionals que aquest territori proper els pot oferir.