banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Joves del Camp de Tarragona participen en una jornada sobre oportunitats laborals de l'interior

21 Oct 2018

Una vintena de joves de l'àrea metropolitana de Tarragona van conèixer les oportunitats laborals a les comarques d'interior de la mà de sis empreses de diferents sectors. Representants de Gomà-Camps, Europastry, Fundació Vilaniu, Grup Micros, Celler Torres Priorat i Hotel Terra Dominicata van explicar als joves quins són i com funcionen els seus negocis, les oportunitats de feina que ofereixen i els perfils més demandats que requereixen.

Aquesta jornada de networking laboral s’emmarca en el projecte ODISSEU, que té com a objectiu fomentar que els joves s’estableixin o retornin al seu territori rural, i es va dur a terme a l'espai Kesse de Tarragona. La trobada va començar amb la benvinguda de la Consellera de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, Ivanna Martínez, de la Coordinadora Territorial de Joventut a Tarragona, Carmina Blay, i del president del Consorci Leader del Camp, Joan M. Sanahuja.

Tot seguit, una performance donava el tret de sortida a la jornada amb un taller motivacional teatralitzat i participatiu. La jornada es tancava amb un tast de música jove de la mà de DJ Octavi Cobo i una degustació de productes de la Conca, l'Alt Camp i el Priorat.

Aquesta iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les empreses participants a més l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Tarragonès, l’Oficina Joves del Consell Comarcal de l’Alt Camp, l’Oficina Jove del Consell Comarcal del Priorat i el Consorci Leader del Camp de Tarragona que ha aportat recursos per a la celebració de la jornada.