banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Acció presenta els cupons per a la internacionalització

L'Agència Catalana per a l'empresa, ACCIÓ, ofereix des del 26 d'octubre de 2018 la possibilitat d'accedir a l'ajut dels cupons per a la internacionalització. Aquestes ajudes s'orienten a permetre un primer contacte de les pimes del territori català amb les exportacions, un dels principals reptes amb els quals s'enfronten molts projectes en algun moment de la seva maduració. En aquest sentit, ACCIÓ ofereix un ajut màxim de 4.000 euros que es poden bescanviar pels serveis d'un expert, com ara la contractació d'un export manager, la realització d'un pla de promoció internacional o l'adequació i posicionament de la pàgina web per a un públic internacional. Aquests són alguns dels molts exemples vers els quals es pot orientar la inversió dels cupons per a la internacionalització, amb un abonament per part del beneficiari del 20% del cost del servei.

Davant d'una economia cada cop més globalitzada, els projectes dels territori Leader del Camp han d'estar atents a les oportunitats per obrir-se a nous horitzons. Els cupons ja han ajudat a més de 600 pimes, les quals  no havien exportat mai o tenien poca experiència internacional, i les han permés tenir un primer contacte amb els mercats exteriors, o plantejar quins camps d'exportació serien els més òptims per desenvolupar un projecte d'internacionalització.

Per a més informació, es pot consultar ACCIÓ

El Consorci Leader del Camp, amb el seu projecte Start Up, aposta per un acompanyament integral dels projectes del territori català, i juntament amb la seva vinculació amb ACCIO, aspira a oferir uns serveis que ajudin a millorar les possibilitats d'èxit del teixit productiu rural.