Noves oportunitats de logística i de distribució dels productes agroalimentaris

Professionals agrolimentaris de la Conca de Barberà realitzaran dilluns dia 19 novembre una visita al Port de Tarragona i a l’establiment Makro Cash&Carry per conèixer noves oportunitats de logística i de distribució dels seus productes al Camp de Tarragona.

Aquesta visita s’emmarca en el projecte GUSTUM, que té com a objectiu principal la valorització del producte agroalimentari local.

La visita s’iniciarà a les instal·lacions del Port Comercial de Tarragona, on els productors podran conèixer els serveis portuaris comercials, els tràfics agroalimentaris que s’hi desenvolupen, i finalitzarà amb un petit recorregut en golondrina per conèixer les instal·lacions des del mar.

Tot seguit es visitaran les instal·lacions del distribuïdor majorista de productes alimentaris i no alimentaris Makro Cash&Carry, a on els productors gaudiran d’un recorregut guiat per cadascuna de les diferents seccions de la botiga d’autoservei, més una explicació del seu funcionament i model de negoci com a distribuïdor.

Aquesta iniciativa compta amb la participació del Port de Tarragona i de Makro Cash&Carry com a entitats col·laboradores, i del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp com a ens organitzador de la jornada tècnica.