banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Start Up es connecta amb ACCIÓ

Dimecres 14 de novembre, el Consorci Leader del Camp, amb el seu projecte Start Up Rural a Catalunya, juntament amb ARCA, han visitat diferents membres de l'Agència per a la Competitivitat de l'Empresa, ACCIO.

L'objectiu d'aquesta visita era doble: per un costat, el seguiment de l'aplicació del programa Reinnova dins del territori Leader, d'on s'han anunciat la participació de set empreses de tres grups d'acció local, els quals es presenten com una primera presa de contacte amb aquests tipus de metodologia, alhora que serveixi de foment d'aquesta eina per a altres grups i projectes. La valoració conjunta ha estat positiva, i s'ha acordat caminar per perfilar els acompanyaments i ajudes a un marc més adaptat a la realitat del teixit productiu Leader, això és, més petit i limitat.

Per una altre costat, ARCA s'ha presentat com a entitat participant al PECT BCN Smart Rural, des d'on es vol impulsar un pla de cupons de suport al creixement de la innovació i la transferibilitat de coneixements en els sectors agroalimentaris i de la silvicultura.

Finalment, els tècnics dels dos grups s'han reunit amb el responsable de finançament d'ACCIO per presentar-se i conèixer les eines d'aquest ens pel que fa a l'opció d'optar a mecanismes de fonts alternatius, com ara micromecenatges, crowfundings, etc.