banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Els productors de la Conca, presents al Fòrum Gastronòmic de Girona amb el Leader del Camp

Durant aquesta setmana, la recentment constituïda cooperativa Fet a la Conca està portant els seus productes i els seus productors a un dels esdeveniments més rellevants que es realitzen al nostre país pel que fa al món de la gastronomia: el Fòrum Gastronòmic de Girona.

Durant aquestes jornades es donarà a conèixer el millor cuiner del 2018 de la restauració catalana, com també el millor plat, cosa que posa en relleu la seva importància i la capacitat de la fira per aglutinar als actors més influents de l'actualitat gastronòmica i alimentària del país.

El Consorci Leader del Camp, amb la seva vinculació amb el projecte de cooperació Gustum, ha col·laborat amb l'equip de Fet a la Conca realitzant unes carpetes promocionals que han servit de repositori per a les fitxes descriptives dels elaboradors que integren la cooperativa.

El projecte, que promou la millora de les expectatives dels emprenedors agroalimentaris dels territoris Leader de Catalunya, treballa a la zona Leader del Camp vinculant-se amb les associacions de productors i agrupacions que en formin part, ajudant així al seu enfortiment i oferint-los eines de millora, en aquest cas per a la seva publicitat i arribada al públic.