banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Start Up i Acció apropen la innovació al territori leader del Camp

04 Des 2018

El proper dimecres 5 de desembre, a la seu de l'Organisme Autònom de Desenvolupament de la Conca de Barberà, el projecte de cooperació Start Up Rural a Catalunya i l'Agència per la Competitivitat de l'Empresa, ACCIÓ, realitzaran una jornada per iniciar als emprenedors del territori a tècniques disruptives de pensament creatiu que ajudin a afrontar els reptes del seu dia a dia.

La dinàmica, conduïda per la Teia Guix de Co-empren, introduirà les tècniques del Design Thinking i Lego® Serious Play® per pensar alternativament i cercar diferents enfocs per solucionar els problemes que es presenten a l'empresa. Combinant ambdues metodologies, es potencia de forma natural les fases del procés creatiu, impulsant i millorant la comunicació entre els membres de l'equip o entre usuaris i dissenyadors de la solució.

Els objectius de l'activitat són:

  • Potenciar la capacitat de crear i resoldre temes complexos, tant a nivell individual com de forma col·laborativa.
  • Aprendre i experimentar com innovar, resoldre reptes i solucionar problemes amb Design Thinking (centrant-nos en l’usuari) i amb Lego® Serious Play®.
  • Analitzar, reflexionar i crear solucions per abordar els reptes de futur que les persones participants plantegin.

Des del punt de vista del projecte, aquesta jornada també vol significar la vinculació d'aquesta amb un actiu tan important com a ACCIO, especialitzat a l'acompanyament de l'emprenedoria en els àmbits de la innovació i de la internacionalització, ara amb la perspectiva d'augmentar la seva permeabilitat en el món rural català.