banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Els futurs gestors enoturístics internacionals coneixen el Consorci Leader del Camp

El màster internacional en innovació enoturística que es desenvolupa en part per la zona del Leader del Camp, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili, ha realitzat avui la visita al Celler Carles Andreu de Pira per conèixer el seu projecte i la seva proposta relacionada amb el turisme del vi. L'alumnat té un marcat perfil internacional, amb més de 15 nacionalitats, i que en aquesta tercera edició s'ha consolidat per l'excel·lència del programa i el currículum dels estudiants.

Durant aquesta jornada, el Consorci Leader del Camp ha aprofitat per informar i divulgar la tasca que realitza com a entitat que dinamitza el territori rural tarragoní, i que es vincula directament amb l'activitat vitivinícola que allí s'hi troba. També s'ha donat a conèixer l'impuls de projecte propi Muntanyes Modernistes, que intenta promoure el cellers cooperatius d'estil modernista, els quals representen un autèntic valor patrimonial i exponents d'una tradició de relació amb la terra i el vi, que amb la lectura adequada actual, pot esdevenir un referent dinamitzador enoturístic. En aquest sentit, en Bernat Andreu, del celler Carles Andreu, ha assenyalat la importància de vincular els projectes enoturístics pròpis amb els imputs de l'entorn que ajudin a enriquir l'experiència que es pugui oferir.

El creixement i consolidació dels vincles del Consorci amb la Universitat Rovira i Virgili és una tasca que s'emmarca en l'objectiu de relacionar els diferents projectes que des de l'entitat es desenvolupen amb agents del territori que hi puguin sumar.