banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

Els projectes Leader del Camp, protagonistes de Ràdio 4

Durant aquest mes de desembre, i dins del programa de Ràdio 4 "El club de les ments inquietes" dirigit per en David Escamilla, diferents projectes per persones emprenedores del nostre territori que han rebut l'ajuda europea Leader, es presenten per explicar com és dirigir una activitat econòmica en un entorn rural com a aquest.

Durant la primera gravació, els tècnics Clara Santiveri i Antoni Bitrià van explicar les línies estratègiques del Consorci, així com els diferents projectes que es desenvolupen, tot posant especial atenció al què es coordina, Start Up Rural (podeu escoltar aquí l'enregistrament a partir del minut 45:35).

També es va retransmetre l'entrevista a la Maria de la Peña, de Licors On The Rocks, ubicada a la població de Vimbodí i Poblet,  que va explicar els origens del projecte, el seu estat actual i les expectatives de futur que tenen. També es va comentar el procés d'obertura a la internacionalització que progressivament estan realitzant, així com la seva aposta per la innovació, que es tradueix en una amplificació de les referències, amb gustos força originals (podeu escoltar aquí l'enregistrament a partir del minut 42:28)42:28)..

Aquesta iniciativa la desenvolupa el Consorci, junt amb la col·laboració d'ARCA (Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya), que l'ha coordinat a nivell de Catalunya amb l'objectiu de visibilitzar la tasca que aquests organismes realitzen, així com experiències d'èxit de l'emprenedoria Leader. A més d'aquesta participació en el programa de Ràdio 4, un equip de tècnics ha gravat els projectes en el seu emplaçament, amb format d'entrevista, que ha de servir per a la divulgació dels projectes pels seus propis mitjans (pàgina web, xarxes socials,....).