banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

ACCIÓ TORNA A PORTAR LA INNOVACIÓ AL LEADER DEL CAMP

18 Mar 2019

El projecte de cooperació Start Up Rural i l'Agència Catalana per a la Competitivitat, ACCIO, tornen a apropar recursos i eines de millora per als emprenedors del territori amb l'objectiu d'acostar la innovació i les seves potencialitats. Això es realitzarà el proper 5 d'abril, a la seu del Organisme Autònom de Promoció Econòmica, Concactiva, durant una mantinal on l'expert Eduard Ramos, entrenador en gestió del canvi i innovacióCertified Professional Co-Active Coach (CPCC), treballarà amb els assistents metodologies per pensar diferent a fi d'aconseguir noves solucions, oferint estratègies per generar actituds innovadores i aconseguir tres eines bàsiques per promoure la innovació a l'empresa:

  • Mantenir al mercat, per produir allò que necessita el client o potencial client, per ser més competitiu i per repercutir en el compte de resultats a mitjà i llarg termini.
  • Saber que l’únic constant és el canvi i estar preparat per afrontar-lo amb èxit.
  • Innovar i transformar un repte en noves solucions que aportin valor al client/usuari i a l’empresa.

Start Up Rural vol, amb aquestes accions, fer arribar al món rural les potencialitats que poden representar els plantejaments innovadors en afrontar els reptes diaris dels projectes, de forma que els emprenedors Leader tinguin un ventall més ampli d'eines per assolir la consolidació i la continuïtat de les seves propostes. Aquesta iniciativa respon a les necessitats que els mateixos beneficiaris Leader expresen amb les diagnosis d'acceleració que l'equip tècnic del Consorci els hi aplica, i que intenten radiografiar els projectes per dissenyar els recursos més addients. En aquest sentit, la innovació és una de les peces clau i transversal que hi surten reflectides. 

Per a més informació i inscripcions