banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

START UP RURAL, PRESENT AL BIZBARCELONA 2019

13 Jun 2019

Durant la jornada d'ahir, l'equip tècnic del Consorci Leader del Camp encarregat de coordinar el projecte Start Up Rural a Catalunya, va presentar el seu projecte als emprenedors que van ser presents a la jornada d'ahir del BizBarcelona 2019. L'espai on va ser present Leader del Camp va ser compartit amb la Xarxa Catalunya Emprèn, amb la qual cosa molts emprenedors que inicialment no anaven per aquests tipus d'informació, també en van rebre sobre aquestes zones de potencial emprenedoria de Catalunya. 

L'explicació dels tècnics també es va orientar a informar sobre les ajudes Leader per a activitats que diversifiquin el teixit productiu dels entorn rurals, explicant alhora el paper dels Grups d'Acció Local com a gestors d'aquests ajuts i el seu sistema de valoració dels projectes mitjançant la definició de cada Grup de quines són les prioritats que vol desenvolupar al seu territori. Aquesta metodologia de treball va sorprende als assistents per visualitzar un forma d'informació que permet a l'administració tenir unes necessitats reals d'allò que aquell espai rural necessita i que vol corregir. En aquest sentit, la tasca dels Grups d'Acció Local, i dels seus projectes de cooperació, treballen per revertir el procés de despoblament i envelliment que estan sofrint àmplies zones de la geografia rural catalana, i aportar la seva expertesa de la seva gestió. 

L'Associació que agrupa els diferents Grups d'Acció Local, ARCA, hi serà present durant el dia d'avui, on explicarà la seva participació en el projecte BCN Smart Rural, alhora que representant els diferents Grups de Catalunya. 

DSC 1483 1380 x 1036