banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

START UP RURAL, AMB UNA FORMACIÓ DE QUALITAT PER MILLORAR LA COOPERACIÓ

29 Ago 2019

 

El projecte de cooperació Start Up Rural ha arribat aquest 2019 al seu tercer any de funcionament, amb l'objectiu de continuar oferint millores als projectes Leader dels diferents territoris de la geografia rural de Catalunya.

En aquest sentit, i fruit de la diagnosi que anualment es realitza als beneficiaris que reben aquest finançament, aquesta anualitat s'han programat diverses jornades relacionades a com millorar els ponts de cooperació que un projecte pot establir. Els Grups d'Acció Local del Consorci Leader de Noguera - Segrià Nord, l'Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i el propi Consorci Leader del Camp, han estat els espais on més s'han identificat debilitats en aquest sentit, i on els enquestats més han manifestat la necessitat d'establir aliançes duradores i amb sentit estratègic per millorar amb les seves possiblitats d'èxit. Aquest element, a més, forma part del plantejament del desenvolupament territorial dels Grups d'Acció Local de Catalunya. El propi projecte Start Up Rural és un exemple d'aquesta necessitat d'acordar i gestionar correctament els recursos que es derivin als emprenedors, i fer-ho en temes que siguin claus, com és el cas de la cooperació. 

Les jornades es desenvoluparan a Montblanc (20 de setembre),  Valls (data a concretar), Berga (27 de setembre) i Balaguer (15 i 30 d'octubre), i de la mà de la formadora Teia Guix. Diplomada en Ciències Empresarials amb un Postgrau en Sistemes Integrats de Gestió, actualment és creadora a Co-emprèn, empresa formada per persones emprenedores, que amb creativitat, experiència, contactes i passió, faciliten la co-innovació i la creació de noves iniciatives empresarials innovadores i col·laboratives.

Aquestes formacions s'orienten principalment als beneficiaris Leader que han participat en les diagnosis, però també s'obre a emprenedors del territori que vegin com a necessari i estratègic l'aprendre eines per cooperar eficientment.

Cartell Lego