banner
1453226468 08 phoneTelèfons de contacte

REGNA LA MÚSICA I L'ART AL CELLER DE SARRAL

18 Nov 2019

Les tines de la Cooperativa de Sarral, amb les seves columnes arrodonides i el seu sostre enbigat original, van servir de marc incomparable per el darrer concert del projecte Muntanyes Modernistes d'aquest 2019. El fred també va voler ser protagonista, però el bon fer del duet tarragoní "Pepper and Soul" van saber crear un ambient càlid amb la seva bona música i els seus "loops" creatius. Aquesta parella van demostrar com aquests espais de gran singularitat arquitectònica poden ser també centres de cultura i d'art, en aquest cas amb la música en directe. 

Aquest concert tancava el cicle de música als cellers que ha portat durant aquest any grups a Nulles, Vila·rodona i Barberà de la Conca, amb una molt bona acceptació. Aquest era un dels principals objectius de Muntanyes Modernistes, el d'apropar els cellers modernistes al públic en general a partir de desenvolupar-hi activitats d'oci alternatives i d'una elevada qualitat. El darrer concert així ho va fer possible, tal i com es podia escoltar de les valoracions que el públic assistent realitzava. 

 El projecte Muntanyes Modernistes és una iniciativa desenvolupada amb coherència amb l'estratègia de desenvolupament local del Consorci Leader del Camp, i amb el suport finançer del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i els fons LEADER dins del Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural

IMG-20191115-WA0022.jpg