Imprimir aquesta pàgina

ACTIVITAT DEL CONSORCI ARRAN DE LA SITUACIÓ D'EMERGÈNCIA

17 Mar 2020

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, entitat que treballa per recolzar iniciatives i accions que promocionin el Camp de Tarragona, es veu obligat a cessar temporalment les seves activitats presencials, ja siguin assistències presencials sobre el terreny a emprenedors participants de les diferents convocatòries, l'atenció personalitzada a les diferents instal·lacions del Grup a la Conca de Barberà, l'Alt Camp, el Baix Camp, el Priorat, el Tarragonès i el Baix Penedès, o les trobades i reunions amb agents de la zona amb els quals desenvolupa la seva activitat de dinamització.

Com es malauradament conegut, l'actual situació d'emergència sanitària derivada de l'expansió del COVID19, que fica en escac els recursos públics d'atenció sanitària, ha empès a les administracions ha interpel·lar a la població i entitats a una parada dràstica de la seva activitat, amb l'objectiu de contenir en la mesura d'allò possible l'extensió d'aquesta malaltia. 

El nostre grup, no obstant, seguint amb la seva vocació de servei, ofereix diferents camins de comunicació:

TRAMITS, TRAMESA DE DOCUMENTS I D'ALTRES: SEU ELECTRÒNICA DEL CONSORCI LEADER DE DESENVOLUPAMENT RURAL DEL CAMP

CONSULTES I PREGUNTES:

  • CONCA DE BARBERÀ:    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • ALT CAMP:                       Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • BAIX CAMP I PRIORAT:   Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  • COOPERACIÓ:                 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

La nostra voluntat de continuar treballant per un medi rural tarragoni actiu i viu ens compromet a continuar amb la nostra activitat, i aprofitem per a aquest fi els mitjans telemàtics i digitals dels que disposem a data d'avui. 

 

pexels photo 3740694