RECURSOS ONLINE PER A EMPRENDORS RURALS AMB START UP RURAL 2020

19 Mar 2020

Durant aquesta setmana, tot el nostre país ha anat progressivament mentalitzant-se i assumint la responsabilitat col·lectiva que suposa afrontar un virus com el que està atacant aquesta societat, i l'exercici de solidaritat que exigeix per intentar contenir-lo. 

Per sumar elements que ajudin a no trencar amb una continuïtat de formació i d'acompanyament cap als emprenedors rurals, el Projecte Start Up Rural ha iniciat la promoció de dos assessoraments col·lectius amb píndoles audiovisuals en els aspectes de la cooperació i de la direcció estratègica. Aquestes dos temàtiques, juntament amb les relacionades amb el màrqueting digital i el finançament alternatiu, han estat les que les diferents diagnosis d'accelerabilitat que el programa del projecte recull per a aquells emprenedors i emprenedores que participen dels ajuts Leader, en les seves diferents anulitats dins del programa 2014-2020, han manifestat com a febleses més importants i que els generen més inseguretats.

Amb l'objectiu de donar eines per millorar aquestes temàtiques, i veient la mateixa naturalesa dels emprenedors, els quals troben dificultós una formació rígida i reglada, el projecte ha treballat uns materials audiovisuals que permeten copsar els elements bàsics que cal considerar per millorar en aquests àmbits. Els formadors amb els que s'han treballat aquests materials han estat també col·laboradors del propi projecte, amb un coneixement intens de les realitats econòmiques i socials d'aquesta emprenedoria rural, amb la qual cosa parteixen d'una adaptació prèvia bàsica cap a aquest perfil d'usuari.

La píndola de Cooperació eficient, desenvolupada per la  Teia Guix, de Co-emprèn, es pot trobar seguint aquest enllaç: https://t.co/lhrsIQnGWh?amp=1

La píndola de Direcció estratègica, desenvolupada per la Marta Zaragoza, de Cresàlida, es pot trobar seguint l'enllaç: youtu.be/dA-7d5ALhro

Durant la setmana que ve, el projecte iniciarà les píndoles vinculades al Màrqueting digital i al Finançament alternatiu. 

Aquests materials, oberts i accessibles per a tot emprenedor i emprenedora, volen significar també que el projecte respon al seu compromís amb els participants en el projecte.