El projecte Start Up Rural té com a eix la seva voluntat d’oferir als emprenedors les eines i els recursos per millorar i aconseguir que no només hagi estat la seva experiència amb els Grups d’Acció Local com a receptors del ajut a alguna inversió, sino també un suport real i continuat.

En aquest sentit, la diagnosi que s’aplica a cadascun dels projectes privats ajuda a entendre quin aspecte ha de ser treballat amb més insistència, i és després com es defineixen les formacions i jornades posteriors. En aquesta anualitat, el treball s’ha centrat amb els aspectes que tenen a veure amb el món digital, tan pel que fa com pot ajudar a la gestió interna d’un projecte (marcar objectius, control del temps, dels proveïdors, d’estocs,…), com també la seva funció de canal de comunicació amb els clients.

I aquest 2022…

 

T’HO FIQUEM FÀCIL, TU PREGUNTA!!

 

QUAN VAL? ÉS GRATUÏT, AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA

QUI HO FA? UROCK, AMB UN EQUIP ALTAMENT ESPECIALITZAT

ON HO FAN? ÉS TELEMÀTIC, AMB L’ENLLAÇ 2 DIES ABANS, HAVENT FET LA INSCRIPCIÓ. 

PERÒ, QUÈ M’OFERIU? CONSULTA TOT ELS CONTINGUTS AQUÍ

I SI NO PUC VENIR TOTS ELS DIES? CAP PROBLEMA, A LA INSCRIPCIÓ TRIA A QUINS ASSISTIRÀS.

 

 

Per una altra banda, els continguts emprats durant les jornades formatives de l’any anterior efectuades online amb l’equip d’URock, on més de 40 emprenedors d’arreu de Catalunya han pogut progressar en la seva digitalització, hi podreu accedir en aquest espai del nostre canal de Youtube.