el proper dia 21 de desembre el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp organitza una jornada amb l’Associació pel Foment de l’Economia pel Bé Comú al Museu de la Vida Rural amb el títol,

POSEM L’ECONOMIA DEL BÉ COMÚ AL SERVEI DEL MÓN RURAL

Serà una jornada dirigida a entitats locals i agents del nostre Consorci per reflexionar sobre la millora de les organitzacions públiques i privades, alineant-les amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l’Agenda Rural de Catalunya. Ens hi plantejarem les preguntes:

  • Com l’Economia del Bé Comú pot donar suport al món rural?
  • Des de quins principis?
  • Amb quines eines?
  • Com fomentem el diàleg entre els diferents agents del territori?

La benvinguda de l’acte comptarà amb el Director del Consorci (Jordi París), el President d’ARCA (Sergi Méndez), el Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà (Moisès Ferrete), la regidora de Comerç, Promoció Econòmica, Igualtat, Esports i Salut de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí (Sara Pere) i la Directora del Museu de la Vida Rural (Gemma Carbó).

Durant la jornada, hi participaran membres de l’Agenda Rural de Catalunya, de l’Associació per Foment de l’Economia del Bé Comú, Micropobles, de l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona, etc. També escoltarem exemples de com s’han seguit les indicacions de l’Economia del Bé Comú amb exemples d’entitats públiques i privades.

Les inscripcions es poden es poden realitzar al següent FORMULARI

Per a més informació: 667615996 (Pilar Calçada) o catalunya@ecogood.org