El projecte Start Up Rural té com a eix la seva voluntat d’oferir als emprenedors les eines i els recursos per millorar i aconseguir que no només hagi estat la seva experiència amb els Grups d’Acció Local com a receptors del ajut a alguna inversió, sinó també un suport real i continuat.

En aquest sentit, la diagnosi que s’aplica a cadascun dels projectes privats ajuda a entendre quin aspecte ha de ser treballat amb més insistència, i és després com es defineixen les formacions i jornades posteriors. En aquesta anualitat, el treball s’ha centrat amb els aspectes que tenen a veure amb el món digital, tan pel que fa com pot ajudar a la gestió interna d’un projecte (marcar objectius, control del temps, dels proveïdors, d’estocs,…), com també la seva funció de canal de comunicació amb els clients.

I aquest 2023,

REELS, SHORTS, TIK TOK,……. què tenen en comú? el contingut estrella són els vídeos de curta durada.

El projecte Start Up Rural us ofereix tres càpsules formatives, amb un contingut igual, a tres llocs diferents. 

Es treballarà com realitzar vídeos de curta durada per a xarxes socials, atenent que actualment és el contingut estrella per atreure l’interès del potencial comprador. Les sessions, de 4 hores tindran 2 blocs:

 • La potència de l’audiovisual a les XXSS
  • El context de les XXSS
  • Què funciona i que enganxa a les XXSS
  • I les teves XXSS? Parlem-ne
  • Recursos d’internet per a aquests vídeos curts
 • Fem un vídeo top
  • Els secrets del teu mòbil
  • Posa’t a gravar
  • Ho compartim

Com veus, utilitzarem el recurs que més a mà tenim: el propi telèfon mòbil. Explorarem les seves capacitats creatives i com ens pot ajudar a fer un producte audiovisual potent i engrescador. 

Això ho farem de la mà d’en Carles Cubos, persona amb una dilatada trajectòria amb el treball de la producció audiovisual i també amb el suport a empreses i diferents projectes del Camp de Tarragona

Com dèiem, aquestes tres càpsules les farem a: 

Trieu aquell emplaçament i dia que més se us adapti amb aquesta INSCRIPCIÓ

 

Per una altra banda, els continguts emprats durant les jornades formatives de l’any anterior efectuades online amb l’equip d’URock, on més de 40 emprenedors d’arreu de Catalunya han pogut progressar en la seva digitalització, hi podreu accedir en aquest espai del nostre canal de Youtube.