REALITZADA LA COMISSIÓ D’ELEGIBILITAT DE LA CONVOCATÒRIA LEADER 2020

març 3, 2021
març 3, 2021 leaderdelcamp

Durant aquesta setmana, els projectes de la convocatòria Leader 2020 passaran l’avaluació sobre la seva elegibilitat per part de la comissió tècnica formada amb membres del propi grup, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, i de les diferents Oficines Comarcals d’Agricultura del territori d’actuació del Consorci.

L’avaluació de l’elegibilitat és un primer pas per comprovar l’adequació dels projectes en termes d’una correcta definició i justificació de les despeses que es volen subvencionar, atenent a criteris de preus de mercat i moderació de costos. Així mateix, l’elegibilitat bé donada per la definició de què no es subvencionable, que es fa a les bases de la convocatòria i que es poden consultar en aquest pàgina web.

Prèviament a aquest comissió, l’equip tècnic del Consorci ha realitzat les tasques de dinamització envers als sol·licitants, principalment pel que fa a l’aportació de la documentació necessària per justificar la seva participació. En aquest sentit, aquest entitat ha treballat intensament per enfortir la relació per mitjans telemàtics i reglats, fet que ha potenciat el coneixement de les eines digitals que l’administració electrònica ofereix actualment, i amb les què el Consorci es troba plenament immers i implicat.

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades