JORNADA “SEMPRE A PRIMERA LÍNIA”, AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

març 1, 2022
març 1, 2022 leaderdelcamp

El proper dilluns 7 de març, l’Estació Enològica de Reus acollirà la jornada “Sempre a Primera Línia”, que s’organitza des dels Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de Tarragona, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Amb aquesta jornada es vol contribuir a donar visibilitat al paper històric de la dona al camp i promoure el seu associacionisme, presentant a l’Associació de Dones del Món Rural.

La jornada tindrà el següent format:

  •  Presentació, a càrrec del senyor Àngel Xifré, Director dels Serveis Territorials del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural a Tarragona.
  • Conferència “De l’adoctrinament a l’acció”, a càrrec de la senyora Ester Magrinyà, historiadora i Directora del Museu d’Alcover. Realitzarà un recorregut en forma de relat sobre l’adoctrinament de la dona durant la postguerra i la importància de l’associacionisme.
  •  Presentació de l’Associació de Dones del Món Rural a càrrec de la senyora Ester Gomis, pagesa i Presidenta de la DOP Avellana de Reus. Explicarà, a través d’exemples i casos reals, el paper que ha tingut la dona en el món rural.
  • Cloenda, a càrrec de l’Excel·lentíssima senyora Carme Ferrer, alcaldessa de Senan i diputada d’Ocupació, Emprenedoria i Agenda 2030 de la Diputació de Tarragona.

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp dona suport a aquesta jornada manifestant el seu compromís a reconèixer l’emprenedoria femenina i al rol que aquesta ha tingut en les zones rurals de Catalunya. En aquest sentit, els Estatuts del Consorci estableixen que un dels objectes d’aquesta entitat és promoure la igualtat entre homes i dones.

En finalitzar l’acte hi haurà una degustació de productes del Camp de Tarragona per gentilesa de la Cooperativa Unió de Reus, DO Tarragona, DOP Siurana i DOP Avellana de Reus. La Jornada tindrà lloc el proper dilluns dia 7 de març a les 18:30 h a la Sala Polivalent de l’Estació Enològica, Passeig Sunyer 4 de Reus.

, , , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades