“LA NOVA RURALITAT: TERRITORIS RESILIENTS I DONA EMPRENEDORA” AL REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE POBLET

octubre 28, 2022 leaderdelcamp

Dijous dia 26 d’octubre es va portar a terme la 2a. edició Jornada “La Nova Ruralitat: territoris resilients i dona emprenedora” al Reial Monestir de Santa Maria de Poblet (Tarragona)

La Fundació PIMEC i Pallarsactiu, SA, va organitzar aquesta jornada amb la col·laboració de PIMEC Tarragona. En la I jornada celebrada l’any passat, “La Nova Ruralitat: dona, innovació i tradició”, es van explorar les connexions entre emprenedoria femenina, innovació i tradició com a eix de reactivació econòmica de les zones rurals. L’enfocament d’aquesta II edició és Territoris Resilients i Dona Emprenedora. Es tracta d’avançar en el concepte de micro i petita empresa, la qual, a través de la seva activitat, contribueix a la sostenibilitat de l’entorn i el converteix en territori resilient.

Carles Rocadembosch, exposant la implantació digital en el medi rural

En un entorn marcat per una complexitat i una nova forma d’entendre el creixement, les decisions que prendrem en els propers anys condicionaran la nostra forma de viure i generar progrés, així com el de les generacions futures. Així doncs, el repte és fer compatible el creixement amb la protecció del planeta.

A la jornada, van estar presents la presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Carme Pallàs i el director de Concactiva i del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, Jordi París entre d’altres personalitats de la comarca.

Francesc Cano explica el canvi necessari en la gestió dels boscos a Catalunya

El programa va constar de diferents xerrades: “Territoris resilients”, “Els boscos catalans” i “Ser digital en entorns rurals resilients”, una taula rodona de Tecnologia en els territoris resilients i taules d’experiències empresarials.

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades