PROCÉS D’ESTABILITZACIÓ D’OCUPACIÓ TEMPORAL

desembre 14, 2022

ANUNCI sobre la publicació de les Bases de la convocatòria excepcional del procés d’estabilització del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, personal laboral fix, sistema de concurs, torn lliure, en el marc de la disposició addicional sisena i/o vuitena de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

 

ANUNCI sobre la publicació de les Bases de la convocatòria excepcional del procés d’estabilització del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, personal laboral fix, sistema de concurs-oposició, torn lliure, en el marc de l’article 2 de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades