LA GESTIÓ EMOCIONAL, CLAU D’EXIT EMPRENEDOR

juny 1, 2023 leaderdelcamp

El projecte Start Up Rural, iniciativa coordinada pel Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, treballa per millorar l’èxit i les expectatives de futur del col·lectiu emprenedor del Camp de Tarragona, especialment aquells projectes que s’han acollit als ajuts LEADER, però també oberts a tots aquells que aposten per un entorn rural viu i dinàmic.

Amb aquesta missió, el projecte desenvolupa diferents accions de recolzament, ja sigui amb sessions formatives com amb acompanyaments individualitzats. En aquesta línia, el projecte ha impulsat durant aquest 2023 el Kit d’Autogestió Emocional. Aquest Kit s’ha plantejat com una eina que vol treballar aspectes de l’emprenedoria des d’una òptica més àmplia: un projecte emprenedor en un entorn rural s’entén molts cops com un projecte de vida i no exclusivament professional. Aquest aposta fa que els elements que s’hi juguin són molt més profunds i intensos, i que cal també saber-los gestionar.

El Kit es materialitza amb el treball d’Aixalda Sistèmica i l’acompanyament que fa als projectes que ho han sol·licitat, primerament amb sessions de treball individualitzades, però també amb trobades grupals.

Ahir es va produir una d’aquestes trobades grupals. El projecte d’elaboració de Kombutxa La Valiente, d’Alcover, va acollir una trobada dels diversos beneficiaris del Kit, a fi de poder consensuar aspectes compartits durant aquest camí fet de forma individual, així com també connectar amb emprenedors del Camp de Tarragona. En aquest sentit, els projectes presents eren del Priorat, de l’Alt Camp, de la Conca de Barberà i del Baix Camp.

Moment de la sessió

La valoració que es fa per part dels beneficiaris del Kit és que és un acompanyament que tradicionalment no s’ofereix a aquest nivell d’emprenedoria, per la qual cosa es valora i es considera molt adequat. També, gràcies al treball que es fa de forma personalitzada, s’arriba a un nivell d’anàlisi molt important i es considera que els pot ajudar molt en un futur.

El projecte Start Up Rural és una iniciativa desenvolupada dins del projecte Territori Intel·ligent, que rep el finançament del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, com del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. També s’hi consta el suport de la Diputació de Tarragona.

 

 

, , , , , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades