MARTÍ BARBERÀ, NOU PRESIDENT DEL CONSORCI LEADER DE DESENVOLUPAMENT RURAL DEL CAMP

setembre 22, 2023 leaderdelcamp

L’Organisme Autònom de Promoció Econòmica de la Conca de Barberà, Concactiva, ha acollit la celebració de l‘Assemblea General del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp on s’ha nomenat el nou President de l’ens, així com els membres de la Junta Executiva.

El nou President del Consorci serà el senyor Martí Barberà Montserrat, vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

Aquesta renovació dels dirigents de l’ens és una conseqüència del procés electiu a nivell municipal que s’ha viscut durant aquest 2023, on el fins ara President i alcalde de Vilabella, Joan Maria Sanahuja, no es va presentar.

El nou President del Consorci, Martí Barberà, juntament amb el Director de l’ens, en Jordi París.

Durant l’Assemblea també s’han nomenat els representants de les entitats designades per conformar la Comissió Executiva, així com la modificació de l’Estatut del Consorci a fi d’adaptar-lo en temes legislatius.

La Presidència del Consorci s’inicia en un moment d’arrencada del nou període de programació 2023 -2027. En aquest, la perspectiva de treball del Consorci s’ha sintetitzat en l’Estratègia de Desenvolupament Local 2023 -2027 que marca les línies mestres que ha d’afrontar aquesta entitat per intentar impulsar un territori rural més actiu, atractiu i resilient al Camp de Tarragona.

L’impuls d’iniciatives innovadores i transformatives, accentuar l’acció cap a projectes que incideixin en el benestar dels habitants del medi rural i l’adaptació al canvi climàtica, són elements que articulen les accions i objectius que l’Estratègia estableix. També s’ha d’atendre a la diversitat territorial que s’inclou dins de l’àmbit d’actuació del Consorci, amb dinàmiques poblacionals i de dinamisme social força diferenciades.

La nova Presidència del Consorci, juntament amb la Direcció i l’equip tècnic de l’entitat, treballaran coordinadament per poder recolzar als agents del Camp de Tarragona implicats en aquesta transformació i millora de la ruralitat tarragonina.

, , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades