FINALITZA EL KIT D’AUTOGESTIÓ EMOCIONAL PER A EMPRENEDORS 2023

novembre 7, 2023 leaderdelcamp

El Xalet de Prades ha acollit la darrera sessió del segon grup que ha disposat de l’acompanyament d’Aixalda Sistèmica per aprendre com gestionar l’emocionalitat davant d’un projecte emprenedor.

Aquest espai, ubicat al cor de les Muntanyes de Prades, és un projecte emblemàtic per la seva trajectòria i els diferents reconeixements que ha rebut. També, durant diferents anualitats ha participat del programa LEADER amb inversions que han millorat les seves instal·lacions.

Tant aquest grup com el primer que es va treballar ha estat majoritàriament demanat per emprenedores de l’àmbit rural del Consorci, fet que indica una major conscienciació de la vàlua d’aquest equilibri emocional per encapçalar diferents projectes i reptes del dia a dia. En aquest sentit, no és un element aquest estrany; el rol de la dona ha estat tradicionalment lligat a una multiplicitat de tasques i de gestions, que han anat des de la provisió material de la llar com també del maneig de conflictes i del camp emocional del nucli familiar.

Antoni Bitrià, fent la introducció a la darrera sessió del Kit

El tècnic del Consorci, l’Antoni Bitrià, ha explicat com aquest acompanyament representava un canvi de perspectiva amb la tipologia de recursos que fins ara s’oferia a l’emprenedor LEADER, fent un gir cap a qüestions més integrals d’un procés emprenedor.

Aquesta aposta innovadora ha resultat d’impacte irregular per la novetat de la seva formulació, però ha recollit una valoració molt favorable per part d’aquelles emprenedores i emprenedors que l’han realitzat. Aquests han ressaltat com el treball individual amb Aixalda Sistèmica els ha permès aprofundir en aspectes que no eren conscients de com interferien en la seva pràctica professional. També, com aquest procés d’aprenentatge els ha donat eines de gestió i encaix emocional. La principal mancança que han assenyalat ha estat la seva curta durada, ja que el transvasament d’eines no tindrà l’opció de ser acompanyat en la seva implementació per Aixalda Sistèmica.

El projecte Start Up Rural arriba a la seva fi. Iniciat l’any 2016, aquest ha estat el seu darrer any d’execució i per a la propera anualitat, les accions més formatives del projecte passaran a integrar-se al projecte Gustum, orientant més els seus recursos cap als emprenedors agroalimentaris com també als espais de transformació agroalimentària compartits.

, , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades