juliol 30, 2020 LeaderDelCamp

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, juntament amb les Oficines Comarcals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del Camp de Tarragona, difon un llistat amb els productors d’aquesta zona que fan venda de proximitat així declarat a la DUN, i que han acceptat sortir-hi. Aquesta iniciativa ha estat emparada pel projecte Gustum, el qual recolza els petits agroproductors dels territoris Leader de Catalunya.

Aquesta eina vol ser un instrument que permeti conèixer aquells productors que actualment fan la venda de productes agroalimentaris, procedents de la terra o de la ramaderia o bé com a resultat d’un procés d’elaboració o de transformació que els productors o productores fan en favor del consumidor o consumidora final, directament o mitjançant la intervenció d’una persona intermediària. La venda de proximitat inclou la venda directa i la venda en circuit curt.

Durant aquest any, el nostre Grup d’Acció Local ha recolzat iniciatives comarcals que han promocionat productors dels diferents territoris del Camp de Tarragona (Alt Camp, Baix Camp, Conca de Barberà i Priorat), amb l’objectiu d’apropar al consumidor final la coneixença d’aquestos i afavorir la venda de productes de proximitat. Això, que en sí ja és una línia de treball estratègica del grup, s’ha vist accelerada per l’impacte de la situació d’emergència sanitària que ha patit el nostre país, i que ha deixat molt tocat el sistema de distribució del petit productor.

Descarregar els arxius adjunts: PRODUCTORS_CAMP_TGN.pdf

Deixa un comentari

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades