START-UP RURAL ENGEGA INNICIA’T, UN PROGRAMA PER MILLORAR LA COMPETITIVITAT DE LA TRANSFORMACIÓ AGROALIMENTÀRIA

maig 27, 2021 leaderdelcamp

Des del projecte Start-Up Rural liderat pel Grups d’Acció Local Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i en col·laboració de l’Associació Leader de Ponent es posa en marxa el Programa INNicia’t.

L’objectiu de INNicia’t és acompanyar a desenvolupar projectes de transformació agroalimentària situats als territoris rurals de Catalunya, proporcionant la transferència de coneixements per tal que les persones o empreses d’aquest sector puguin dur a terme un procés d’innovació i millorar així la seva competitivitat.

El programa està valorat per un import mitjà de 1.500 euros per projecte, tot depenent de la naturalesa i les necessitats de cada un. El que es proposa amb INNicia’t és oferir un servei d’assessorament personalitzat per part d’una persona experta en àmbits com la comunicació i el màrqueting, digitalització i TIC, gestió econòmìca i financera o experiència directa amb el consumidor, segons el què es necessiti.

Qui s’hi pot adherir? Persones físiques o empreses que, independentment de la seva forma jurídica (autònoms, societats limitades, societats civils, cooperatives, SAT, etc.), compleixin els següents requisits:

  • Que el projecte es realitzi en territori Leader (consultar AQUÍ).
  • Pertànyer o tenir un projecte definit vinculat a la transformació agroalimentària.
  • En el cas d’empreses, que tinguin la dimensió de microempreses.
  • Que hagin rebut una formació relacionada amb la transformació agroalimentària a alguna d’aquestes Escoles Agràries de Catalunya* durant els últims 3 anys.
    *EA Mas Bové, EA Empordà, EA Pallars, EA Tàrrega, EA de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, EA Gandesa
  • Que no hagin gaudit de l’ajut per la primera instal·lació de joves agricultors i agricultores, ni hagin gaudit d’algun altre ajut amb la mateixa finalitat procedent d’altres departaments, administracions i entitats públiques o privades durant la mateixa anualitat.

El període d’inscripció al programa INNicia’t acaba el dia 13/06/21, i s’ha de fer aportant la documentació que es requereix en aquest enllaç: https://www.leaderdelcamp.cat/projectes/start-up-rural-a-catalunya/programa-inniciat-2021/

Per a més informació podeu llegir el document explicatiu del Programa INNicia’t o contactar amb els grups d’acció local Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp o Associació Leader de Ponent a través de les seves bústies de correu electrònic.

, , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades