TALLERS PRESENCIALS AL CAMP DE TARRAGONA PER DEFINIR L’AGENDA RURAL DE CATALUNYA

L’Agenda Rural de Catalunya té com a marc de referència la iniciativa del Parlament Europeu per redactar una Agenda Rural Europea que fomenti el desenvolupament socioeconòmic, el creixement i la diversificació econòmica, el benestar social, la protecció de la natura i la cooperació i interconnexió amb les àrees urbanes.

La Comissió Interdepartamental sobre el Despoblament Rural ha encarregat l’elaboració de l’Agenda Rural de Catalunya per tal que, mitjançant un espai de debat, s’analitzin els reptes del món rural i s’identifiquin actuacions que abastin els diferents àmbits de treball. Amb una Agenda Rural de Catalunya compartida amb els actors implicats en el desenvolupament rural i sostenible es pretén incidir en la priorització de polítiques i accions per a la ruralitat en el marc del nou període de programació Europea, de la Política Agrària Comuna i de Desenvolupament Rural 2021-2027 i les polítiques de Desenvolupament Econòmic i Local.

Al territori del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, les localitats de Blancafort (Conca de Barberà) i de La Secuita (Tarragonès) acolliran els propers 12 i 14 de juliol les seves respectives sessions per oferir un espai al Camp de Tarragona per discutir quines expectatives té aquest espai rural, marcat per la seva diversitat i els condicionants humans.

, , , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades