COMENCEN LES SESSIONS FORMATIVES DEL PROJECTE START UP RURAL 2022

abril 21, 2022 leaderdelcamp

Ahir dimecres, 20 d’abril, es va iniciar la primera sessió formativa del projecte Start Up Rural 2022.

Els assistents a la jornada, majoritàriament emprenedors LEADER de diferents comarques de Catalunya, van poder iniciar-se amb eines que els permetin automatitzar processos de màrqueting, així com eines d’anàlisi de la competència. Les sessions seran dirigides per l’equip de UROCK, i l’experta en entorns digitals Paula Sauló.

En el primer cas, es va ficar l’accent amb els programes ActiveCampaign i HupSpot, focalitzant les opcions gratuïtes d’aquestes eines. L’explicació es va centrar en plantejar l’automatització de determinats elements de màrqueting com un tema estratègic de la presentació del producte o servei determinat. En aquest sentit, al ser un vincle directe amb el potencial client, la forma amb la que plantegem que sigui automàtica la relació amb aquest és molt important.

Paula Saulo explicant elements comparatius per analitzar les eines d’automatització del màrqueting

La segona hora es va centrar en oferir eines que permetin analitzar la competència. Primerament, es va incidir a que cal identificar correcta i concretament què és competència per a un mateix. L’equip de UROCK també plantejar com fer un anàlisi de la competència i quins elements bàsics s’han de tenir per poder fer-ho de manera òptima. Pel que fa a les campanyes de promoció o publicitàries d’aquest competència, aquests són manifestes: a la sessió es va assenyalar com observant-ho en mitjans de comunicació i internet pots desxifrar quina estratègia segueixen els competidors.

Com estructurar un anàlisi de la competència.

Aquesta primera sessió tindrà continuïtat el dijous 21 d’abril, i els propers dimecres 27 i dijous 28 del mateix temps.

En qualsevol moment, la inscripció es troba oberta i es pot escollir quina sessió és més adequada per a l’emprenedor en concret. Les inscripcions i els continguts es poden consultar en aquest espai.

El projecte Start Up Rural 2022 és una iniciativa finançada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural amb el programa LEADER. També té el recolzament de la Diputació de Tarragona.

, , , , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades