L’ASSOCIACIÓ DE DONES DEL MÓN RURAL PRESENTA LES SEVES SÒCIES AL CAMP DE TARRAGONA

gener 16, 2023 leaderdelcamp

L’Associació de Dones del Món Rural disposa de nous vídeos promocionals que permeten posar en valor i donar visibilitat a les dones que viuen i treballen en el sector primari català. Aquests s’han realitzat amb el suport dels grups d’acció local catalans – el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, l’Associació Leader de Ponent, el Consorci Leader Pirineu Occidental i Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central – i el Departament d’Acció Climàtica d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Durant els mesos d’estiu es va realitzar la gravació dels vídeos de les zones de Tarragona, Lleida, Pirineu i Barcelona, els quals cada GAL ha assumit el cost de la gravació ja que coincidia, en gran part, amb el seu àmbit d’actuació. I ara, durant el mes de gener, es publicaran a les diferents xarxes socials de l’Associació de Dones del Món Rural així com també se’n faran accions de difusió a través dels grups LEADER de Catalunya.

 

 

 

 

 

 

 

Sara Batalla i Carme Dalmau (Alt Camp)

En els vídeos, les dones expliquen en primera persona les dificultats que es troben en el sector primari i com veuen el futur d’aquest. També parlen dels motius pels quals decideixen apostar per l’impuls i suport d’una associació de dones que les representi així com també quins són els objectius i reptes de l’entitat.

 

Alícia Figueres (Baix Penedès) i Mercè Ramos (Priorat)

Així doncs, amb la publicació d’aquests vídeos, l’Associació de Dones del Món Rural compta amb tots els vídeos de les seves àrees d’influència perquè anteriorment ja s’havien publicat els de les zones de Terres de l’Ebre, Girona i Catalunya Central.

   

Esther Gomís (Baix Camp) i Teresa Rosell (Conca de Barberà)

PRESENTACIÓ DE LES SÒCIES DEL CAMP DE TARRAGONA

Sobre l’Associació de Dones del Món Rural i els grups LEADER

L’Associació de Dones del Món Rural és una entitat formada per dones rurals de Catalunya, principalment ramaderes i pageses, que vetlla per a donar visibilitat a la seva feina, defensar els seus interessos i necessitats, crear sinèrgies i millorar la igualtat d’oportunitats del sector. Som la veu de les dones que treballen al sector agrícola-ramader, que constitueixen un pilar molt important de l’economia nacional catalana.

Els grups d’acció local catalans tenen, entre els seus objectius principals, la dinamització territorial i la divulgació dels seus projectes més estratègics i bones pràctiques al món rural. Per aquest motiu, i en el marc del projecte Territori Intel·ligent on hi participen tots els grups d’acció local de Catalunya, s’ha impulsat la gravació d’aquests vídeos a través de l’acció de promoció i ajuda a la comercialització del producte local.

, , , , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades