L’Agenda Rural de Catalunya, amb accent tarragoní

març 22, 2021 leaderdelcamp

Aquest dijous el Consorci Leader de Desenvoupament Rural del Camp hem organtizat una sessió per tal de fer les nostres aportacions a l’Agenda Rural de Catalunya.

La sessió virtual, amb una molt bona participació, ha comptat amb el suport d’ARCA i ha servit per apuntar els principals reptes i línies de desenvolupament rural que es dibuixen en el territori del Leader del Camp per als propers anys.

En aquest sentit, aspectes com la transició ecològica, els reptes del sector agroalimentari, la innovació social i econòmica, la connectivitat de les zones rurals o la governança es van debatir i consensuar en un document sintètic que es farà arribar a la comissió redactora de l’Agenda per incloure el posicionament del Camp de Tarragona en el document final.

Aquesta fase de deliberació per part del territori es complementa amb les aportacions a títol individual i de col·lectivitats que es poden realitzar per mitjà del formulari que ARCA ha preparat. El termini per fer aportacions acaba el proper divendres, 26 de març.

El Consorci Leader del Camp, organitzador de l’esdeveniment, va comptar amb la col·laboració de Micropobles mitjançant la seva vicepresidenta Carme Ferrer, que va moderar la trobada.

 

, , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades