REPRESENTANTS D’EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA CONEIXEN EL FAB LAB DE CONCACTIVA

febrer 3, 2022
febrer 3, 2022 leaderdelcamp

Aquest dijous 3 de febrer diferents representants del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha rebut la visita del Sr. Jean-Marc Segarra, director general de Centres Públics de la conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya. La jornada ha servit per posar en comú diferents aspectes de l’educació i la formació a la Conca de Barberà. La jornada s’ha portat a terme a les instal·lacions de Concactiva, al carrer Daroca número 1 de Montblanc, per crear xarxa i col·laborar directament en diferents temes que afecten al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i a la nostra comarca.

A les 11.00h. s’ha iniciat la visita amb una benvinguda de la Sra. Carme Pallàs, presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, la Sra. Judit Garcia, consellera comarcal d’Educació del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Sr. Josep M. Vidal, conseller comarcal de Promoció Econòmica i Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, el Sr. Marc Roca, conseller comarcal de Paisatge, Acció Climàtica i Agricultura, el Sr. Josep Andreu, alcalde de Montblanc i de Jordi París, director de Concactiva, on han presentat tots els serveis que s’ofereixen al Consell Comarcal de la Conca de Barberà i a Concactiva als representants d’Educació.

Sr. Jean-Marc Segarra, director general de Centres Públics de la conselleria d’Educació de la Generalitat de Catalunya,  la Sra. Carme Pallàs, presidenta del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ,el Sr. Josep M. Vidal, conseller comarcal de Promoció Econòmica i Habitatge del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i el Sr. Josep Andreu, alcalde de Montblanc.

Seguidament, s’ha realitzat una reunió de treball on s’ha tractat el funcionament de Concactiva, l’àmbit de formació i col·laboració pel desenvolupament, l’ampliació dels serveis educatius a la Conca de Barberà i la gestió dels serveis de transport i menjador a la comarca per part del Servei d’Educació del Consell Comarcal. A la reunió també hi han participat membres del Centre de Recursos Pedagògics, l’ Equip d’Assessorament Psicopedagògic i representants dels diferents instituts de la comarca: l’Institut Joan Amigó i Callau, el Col·legi Mare de Déu de la Serra, l’Institut Martí l’Humà, l’Institut Joan Segura i Valls i els docents de l’UEC.

A les 12.00h. s’ha fet una visita a les aules de formació de Concactiva del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Energies Renovables, de la UEC Conca de Barberà, l’Espai Cuina (CFGM Elaboració Productes Agroalimentaris) i l’aula de tecnologia del Fab. Lab Conca de Barberà. Aquest espai, dirigit pel professor de l’IES Martí l’Humà de Montblanc Vicenç Tortosa, vol ser una referència a nivell supracomarcal com a lloc de formació i experimentació en la implementació de tecnologia de proximitat a reptes quotidians. Aquí s’hi sumarà la feina dels estudiants de tecnologia de l’IES Martí l’Humà amb els seus treballs de recerca, donan suport a iniciatives que fomentin l’esperit emprenedor en tecnologia i innovació dins del col·lectiu dels joves.


El professor i impulsor del Fab Lab Rural, Vicent Tortosa, fent l’explicació de la iniciativa

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades