OBERTURA CONVOCATÒRIA D’AJUTS LEADER 2022

juliol 18, 2022
juliol 18, 2022 leaderdelcamp

El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat la Resolució on es convoca a la participació en els fons LEADER, un ajut cofinançat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, integrats dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014 – 2020.

Per a aquesta convocatòria,  a la zona del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, els fons Leader preveu aportar 721.331,08€, i s’hi poden presentar tant emprenedores i emprenedors que tinguin prevista la creació, millora o ampliació de les seves instal·lacions, com també agents públics (ajuntaments, consells comarcals,…), amb inversions que preservin el patrimoni natural i cultural, que mitiguin el xoc climàtic o que generin activitat econòmica i ocupació.

Salses Fruits S.L., de Figuerola del Camp (Alt Camp) ha estat un projecte que ha millorat la seva productivitat gràcies als ajuts LEADER.

La presentació de la sol·licitud és farà exclusivament de forma telemàtica amb signatura electrònica vàlida, mitjançant la seu electrònica de la Generalitat de Catalunya

Això permetrà realitzar-ho sense límit d’horari ni de dia setmanal concret, amb data d’inici del 16 de juliol i de finalització del 30 de setembre inclòs.

L’equip tècnic del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, amb la seva presència per tot el territori, s’ofereix per resoldre qualsevol dubte o qüestió en relació a la sol·licitud i la tramitació corresponent. Trobareu tota la informació i on trobar els seus serveis a la www.leaderdelcamp.cat

 

 

, , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades