ES TANQUEN ELS ASSESSORAMENTS DEL PROGRAMA INNICIA’T

desembre 3, 2021 leaderdelcamp

El projecte Start Up Rural, de mà de la seva acció Programa Innicia’t ha acompanyat durant aquest any a 5 projectes de diferents zones rurals de Catalunya a fi de millorar la seva presència digital.

Els projectes que han participat de l’assessorament han estat:

Durant aquesta setmana, l’equip de Red Peppers ha fet l’exposició i entrega del document de diagnosi i accions que ha de guiar als diferents projectes en el seu desenvolupament comunicatiu relacionat principalment amb el seu entorn digital. Aspectes com optimitzar els continguts de la pàgina web, afegir accions de tipus CTA (call to action), treballar amb continguts més alineats els valors del projecte….. han sigut elements de proposta que, específicament per a cadascun dels emprenedors, se’ls hi ha exposat. També s’ha fet un treball prospectiu concret d’entorn competidor, on els emprenedors han pogut veure avaluada la seva situació en temes de comunicació digital respecte a propostes d’unes característiques similars.


   

Explicació als projectes Tros de Sort, Embotits de Collsacabra i Celler Rialla.

 

 

La propera anualitat del programa INNICIA’T ja ha començat a dissenyar la seva proposta d’actuació, recollint l’experiència que aquest primer any d’aplicació ha tingut; en aquest sentit, un plantejament que pot acabar realitzant-se és la focalització del suport en aspectes relacionats amb la digitalització dels negocis, i amb la possibilitat d’un acompanyament aplicat en un primer moment de la diagnosi que es faci.

 

Portada del document final per al projecte Celler Rialla (Batea, Terra Alta)

El projecte Start Up Rural, i la seva acció Programa Innicia’t, és una iniciativa cofinançada pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i el Fons Europeu Agrari de Desenvolupament Rural, Europa inverteix a les zones rurals.

 

 

, , , , , , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades