REUS ACULL LA SEGONA TROBADA D’AGENTS DEL TERRITORI DEL PROJECTE ECOADAPT50

abril 5, 2024
abril 5, 2024 leaderdelcamp

El Consorci Leader de Desenvolupament del Camp convoca el Living Lab del Camp de Tarragona Life eCOadapt50 el proper dimecres 10 d’abril, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, a Reus.

El projecte Life eCOadapt50 2023-2030 promou accions innovadores i sostenibles, que incideixin en l’adaptació al canvi climàtic, en els sectors forestal, agrícola-ramader, turisme, i pesca, impulsades i triades per les persones del territori.

Compleix amb els eixos bàsics de l’Estratègia de Desenvolupament Local del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, on es defineix que l’adaptació al canvi climàtic és fonamental per la zona d’incidència del Consorci: un entorn natural altament estressat per activitats antròpiques intensives, intensificat per les modificacions que s’estan donant degut al xoc climàtic.

El mosaic agroforestal mediterrani és molt present al Camp de Tarragona

Life eCOadapt50 és un projecte participatiu, que actua simultàniament des de tot el territori rural català. Cadascun dels territoris implicats disposa d’un espai de treball obert, o living lab, per a la governança del projecte. Aquests espais responen a la necessitat de trobar entorns favorables per al debat i la proposició d’accions i mesures d’adaptació al canvi climàtic. La implicació concertada dels agents socioeconòmics, dels polítics i de la ciutadania és fonamental per augmentar la resiliència al canvi climàtic dels territoris i de les activitats econòmiques que s’hi desenvolupen.

Seguint la constitució del Living Lab del Camp de Tarragona, que va tenir lloc el 27 d’octubre passat, es torna a convocar els agents públics i privats estratègics. Durant la trobada es presentaran i valoraran les accions que s’han postulat al Leader del Camp per aquest 2024. Les accions que s’aprovin dins el living lab ja es podran implementar.

La participació és oberta a tothom.

, , , , ,

C/ Daroca, 1 – Montblanc 43400 | Telèfon – 977 861338 | Fax – 977 862424 | Avís legal | Política de galetesPolítica de privadesa | Protecció de dades